Visningsmake

Idag hade vi då våran första praktik. Att sminka inför Jenny Grettves visning. Det gick faktiskt bra och var väldigt kul. Vi fick trängas i ett kök men det gick finfint. Finns det hjärterum så finns det stjärterum. Modellerna fick gula ögonlock och mycket mascara och ett häftigt hår inspirerat av Selma Lagerlöf.

Jenny GrettveIdag drog ju Stockholm Fashionweek igång och imorgon händer det spännande saker. Vi i klassen ska iväg och smkinka inför Jenny Grettves visning som kommer visas mitt ute på gatan. Coolt som tusan tycker jag. Vi ska bara lägga bas så det kommer inte bli något komplicerat. Men det kommer bli häftigt!

Bilder: jennygrettve.com

Hej och välkommenLouise Burman heter jag och har precis startat denna sminkblogg. För en vecka sedan började jag utbilda mig till makeupartist på Makeupstudion i Stockholm. Lär mig så det bara sjunger om det och hoppas kunna visa upp många inspirerande sminkningar och tips. Häng med och se mig utvecklas!

Vill ni kolla in min gamla blogg, och kanske få ett lite bättre grepp om vem jag är, finn den här: http://instyleofloj.blogg.se

RSS 2.0